پنج ارز دیجیتالی که ارزش سرمایه گذاری تا سال ۲۰۲۰ را دارند

سال ۲۰۱۷ را می‌توان دوران شکوفایی ارزهای دیجیتالی دانست. در این سال بود که توجهات زیادی متوجه فضای کریپتو و به‌ویژه سرمایه‌گذاری‌ها در این حوزه شد. اما چند ماه از آن زمان می‌گذرد و رفته‌رفته از رونق بازار ارزهای دیجیتالی کاسته شده است. با این حال فرصت‌های بی‌نظیری برای سرمایه گذاران به وجود آمده که تنها لازم است تا کمی صبر خود را افزایش دهند تا به سود برسند. در ادامه قصد داریم تا ارزهایی را به شما معرفی کنیم که اگر تا سال ۲۰۲۰ بتوانید آنها را نگه‌دارید، سود خوبی عایدتان خواهد شد. در ادامه با ارز دیجیتال همراه باشید.

بیت کوین

اگر تا به حال اسم بیت کوین به گوشتان نخورده، پس اینجا چه‌کار می‌کنید؟ به جرات می‌توان گفت که از زمان قیمت بیست هزار دلاری بیت کوین تا به اینجا، از اصل قضیه تغییر چندانی به وجود نیامده است. این یعنی شانس اینکه دوباره بیت کوین به دوران بیست هزارتایی یا بالاتر از آن برسد، اصلاً بعید نیست. سرمایه‌گذاران با کمی اعتماد و صبر می‌توانند سود خوبی به جیب بزنند.

لایت کوین

یکی دیگر مهره‌های برجسته دنیای ارزهای دیجیتال را می‌توان لایت کوین دانست که در چند مدت اخیر دچار سختی‌های فراوانی شده است. لایت کوین به تازگی توانسته از بحران‌هایی که گریبانش را گرفته با سربلندی بیرون آید و تغییرات مثبت دیگری نیز در راه است تا لایت کوین را به یکی از نام‌های بزرگ در دنیای کریپتو و حتی اقتصاد جهانی بدل کند.

اتریوم

قراردادهای هوشمند اتریوم نکته کلیدی در موفقیت آن است. برخلاف بسیاری از ارزهای دیگر، اتریوم کاربران را قادر می‌سازد تا با استفاده از قراردادهای هوشمند بتوانند، طی رسیدن به شرایط تعیین‌شده، دارایی‌های خود را جابجا نمایند. تلفیق چنین قابلیتی به همراه سوددهی در زمینه‌های مالی می‌تواند آینده‌ای روشن‌تر را در پیش روی اتریوم قرار دهد.

ریپل

با توجه به جلب نگاه‌های بسیار توسط این ارز و اعلام کوین بیس» مبنی بر به رسمیت شناختن آن در معاملات خود، ریپل به یکی از قابل تبادل‌ترین ارزهای حال حاضر دنیا بدل شده است. با باز شدن بازارهای جدید و استفاده آنها از ریپل، به نظر می‌رسد که باید منتظر همه گیرتر شدن این ارز در آینده‌ای نزدیک باشیم.

استلار

استلار از پروتکلی درست به مانند ریپل استفاده می‌کنند و تمرکزش بر روی تراکنش‌های کوچک‌تر یا ریز تراکنش‌هاست. این بدان معناست که استلار برای تبادلات روزانه مالی بسیار مناسب است. استلار می‌تواند به ارز شماره یک در کاربردهای مالی روزمره بدل شود. 



در ادامه لیست 10 ارز دیجیتال برتر براساس ارزش بازار را مشاهده می‌کنید:

1 – بیت‌کوین (BTC)

بیت‌کوین را می‌توان اولین ارز رمزنگاری شده عنوان کرد، ارزی که در سال 2009 توسط یک برنامه‌نویس یا یک گروه یا تحت نام نمایشی ساتوشی ناکاماتو ایجاد شد، این ارز در دسامبر 2017 به اوج قیمت و نزدیک 20 هزار دلار رسید ولی بعد از آن کاهش چشم‌گیری داشت و به زیر 10 هزاردلار سقوط کرد، البته پیش‌بینی‌های بسیاری حاکی از این است که قیمت بیت‌کوین در سال 2018 به بیش از 30 هزار دلار رشد می‌کند.

به طور کلی، پروتکل بیت‌کوین طوری است که بیش از 21 میلیون بیت‌کوین نمی‌تواند وجود داشته باشد و در لحظه نوشتن این مطلب، بیش از 16.9 میلیون بیت‌کوین استخراج شده است.


ارزش بازار بیت‌کوین در حال حاضر، در حدود 136 میلیارد دلار است.

2 – اتریوم (ETH)

اتریوم دومین ارز پرطرفدار از نظر ارزش بازار است و معمولا به عنوان رقیب اصلی بیت‌کوین از آن یاد می‌شود. اما برخلاف بیت‌کوین، اتریوم به عنوان یک شبکه برای توسعه و ایجاد اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز به کار می‌رود.

همه اپلیکیشن‌های طراحی شده روی شبکه اتریوم روی پلتفرم توزیع شده همگانی (distributed public platform) قرار می‌گیرد و استخراج‌کنندگان با فرایند استخراج، شبکه اتریوم را زنده و سرپا نگه‌می‌دارند و به ازای آن ارز Ether دریافت می‌کنند.

یکی از موسسان اتریوم، جوزف لوبین (Juseph Lubin) گفته که بیت‌کوین، پایه و اساس تکنولوژی بلاک‌چین بود ولی اتریوم قابلیت این را داراست که یک ارز قابل برنامه‌نویسی باشد”.


در لحظه نوشتن این مطلب، ارزش بازار اتریوم حدود 45.6 میلیارد دلار است.

3 – ریپل (XRP)

ارز ریپل به سرعت رشد زیادی را تجربه کرد و در انتهای 2017 حتی جای اتریوم را به عنوان دومین ارز بزرگ از لحاظ ارزش بازار از آن خود کرد ولی بعد افت شدیدی داشت و به رتبه سوم رسید. 

ریپل به ظاهر رقیب بیت‌کوین است اما برخلاف این موضوع، ریپل با هدف دیگری ایجاد شده است. ریپل در واقع یک شبکه متمرکز است که بانک‌ها از آن برای انتقال پول استفاده می‌کنند.

پولی که در شبکه ریپل منتقل می‌شود، ابتدا به توکن XRP تبدیل شده و انتقال صورت می‌گیرد و سپس در مقصد، مجدد به پول تبدیل می‌شود.

مدیریت ریپل معتقد است ریپل یک راهکار سریعتر و قابل اتکاتر نسبت به سایر ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین است.


در لحظه نگارش این مطلب، ارزش بازار ریپل حدود 23.2 میلیارد دلار است.

4 – بیت‌کوین‌کش (BCH)

در آگوست 2017 اختلاف نظر بین‌ جامعه بیت‌کوین در خصوص محدودیت‌های فنی این ارز، باعث شد تا شاهد یک Fork باشیم. (فورک به معنای انشعاب است و زمانی اتفاق می‌افتد که یک ارز جدید از ارز دیگر متولد شود)

در نتیجه این فورک، بیت‌کوین‌کش (Bitcoin Cash) متولد شد و این ارز با یک بلاک‌چین جدید و قوانین جدید ایجاد گردید.

دسته‌ای از استخراج‌کنندگان ناامید از شبکه اصلی بیت‌کوین، با امید اینکه این ارز نسبت به بیت‌کوین، رشد و گسترش بیشتری پیدا کند این فورک را ایجاد کردند.

از زمان این فورک، بیت‌کوین‌کش خود را در بین 10 ارز برتر نگه داشته است ولی از لحاظ میزان استفاده، ارزش و محبوبیت هنوز نتوانسته از بیت‌کوین پیشی بگیرد.


در لحظه نگارش این مطلب، ارزش بازار بیت‌کوین‌کش حدود 15.4 میلیارد دلار است.

5 – لایت‌کوین (LTC)

لایت‌کوین نیز مانند بیت‌کوین یک ارز همتا به همتا (Peer-to-Peer) است که معمولا به عنوان برادر کوچکتر بیت‌کوین از آن یاد می‌شود.

اما بزرگترین تفاوت اساسی آن با بیت‌کوین، سرعت بالاتر تراکنش‌های آن و محدودیت عرضه لایت‌کوین 84 میلیون توکن است.

لایت‌کوین در سال 2011 به دنیای ارزهای دیجیتال وارد شد و از آن به عنوان نقره دیجیتال یاد می‌کنند (طلای دیجیتال، بیت‌کوین است). در آن سال‌ها، لایت‌کوین دومین ارز از لحاظ ارزش بازار بود.

در لحظه نگارش این مطلب، ارزش بازار لایت‌کوین حدودا 8 میلیارد دلار است.

6 – EOS

EOS یک پلتفرم بلاک‌چین دیگر با هدف رقابت با اتریوم است.

EOS توسط بنیان‌گذار Bitshares آقای Dan Larimer بنیان‌گذاری شده و در یک ICO به دنیا معرفی شد. این پلتفرم ایجاد شد تا برخلاف محدودیتی که در تعداد تراکنش‌های اتریوم وجود دارد، شبکه سریعتری را ایجاد کند، زیرا این اعتقاد وجود دارد که پردازش تراکنش‌ها اتریوم به اندازه کافی برای پشتیبانی از اینترنت اشیا (Internet of Things) سریع نیست.

شبکه EOS می‌تواند در هر ثانیه تا 50 هزار تراکنش را پشتیبانی کند و از این لحاظ، هم از Visa و هم از اتریوم سرعت بالاتری دارد.

در لحظه نگارش این مطلب، ارزش بازار این ارز 4.8 میلیارد دلار است.

7 – کاردانو (ADA)

کاردانو یک پلتفرم دیگر برای ارسال و دریافت پول است و اینکار را با استفاده از توکن دیجیتال خود با نماد ADA ممکن ساخته است.

مشابه با Ether شبکه کاردانو با هدف اجرای برنامه‌های غیرمتمرکز روی شبکه بلاک‌چین ایجاد شده است.

این ارز توسط یکی از بنیانگذاران اتریوم با نام چار هاپکینسون (Charles Hopkinson) در سال 2015 ایجاد شده و گاهی اوقات به عنوان اتریوم ژاپن” از آن یاد می‌کنند، زیرا 95 درصد از شرکت کنندگان در ICO این ارز، ژاپنی بودند.

کاردانو توسط عده‌ای از دانشمندان بین‌المللی و متخصصان آکادمیک که در حوزه بلاک‌چین تخصص داشتند ایجاد شده است.

در لحظه نگاش این مطلب، ارزش بازار Cardano معادل 4.1 میلیارد دلار است.

8 – استلار (XLM)

این ارز نیز یکی دیگر از ارزهای موفق بازار بود که تنها در سال 2017 بیش از 29000 درصد رشد داشته است.

استلار به عنوان یک شاخه از ریپل در سال 2014 توسط یکی از بنیانگذاران ریپل با نام جد مک‌کالب (Jed McCaleb) و یک وکیل سابق با نام Jouce Kim ایجاد شد و در واقع نتیجه یک اختلاف نظر با ریپل بود.

استلار نیز مانند ریپل یک شبکه برای انجام تراکنش‌های سریع و انتقال کارآمدتر پول بین مرزهاست. تفاوت آن با ریپل، اوپن‌سورس بودن آن است.

مطلب مرتبط: استلار چیست ؟ (روش خرید و ساخت کیف پول)

در لحظه نگارش این مطلب، ارزش بازار استلار حدود 4 میلیارد دلار است.

9 – NEO

NEO یک پلتفرم و توکن است که قابلیت توسعه قراردادهای هوشمند را روی شبکه خود فراهم کرده است. این ارز دیجیتال نیز با اتریوم شباهت زیادی دارد و هر دو، دارای قوانین و اهداف مشابه هستند.

اما براساس گفته‌های یک سرمایه‌گذار مشهور در حوزه بلاک‌چین (Noam Levenson) پلتفرم NEO روی توسعه یک پروژه برای آینده در حرکت است.

او می‌گوید: هدف NEO علاوه بر استفاده از تکنولوژی مشابه اتریوم، این است که پلتفرمی برای اقتصاد جدید و هوشمند باشد.”

در لحظه نگارش این مطلب، ارزش بازار NEO حدود 3.7 میلیارد دلار است.

10 – آیوتا (IOTA)

آیوتا یک دفتر توزیع عمومی (public distributed ledger) است که تراکنش‌های شبکه را در ساختار DAG یا directed acyclic graph با نام Tangle نگهداری می‌کند.

Tangle با حذف انرژی موردنیاز برای استخراج (که در ارزهای برپایه بیت‌کوین و بسیاری دیگر از ارزها موردنیاز است) یک شبکه برای انجام تراکنش‌ها بدون نیاز به کارمزد ایجاد می‌کند.

در Tangle با انجام هر تراکنش باید 2 تراکنش دیگر نیز تایید شود و به همین خاطر هیچ استخراج کننده‌ای در شبکه وجود ندارد و در نتیجه، نیاز به پرداخت هیچ کارمزدی نیست.



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها